Over Keurfirma

KEURFIRMA is een onafhankelijk, erkend en ervaren adviesbureau. Uw partner in de vastgoedsector voor al uw keuringen!

KEURFIRMA staat garant voor:

Het leveren van een totaalpakket van alle keuringen voor uw vastgoed, met een service die zó goed is dat ze doorverteld wordt: flexibel, persoonlijk en tegen de beste prijs. Ervaar het zelf en vertel het verder!

Uw keuring wordt uitgevoerd door deskundigen met diverse diploma's, specialisaties en erkenningen. Dit op het gewenste moment én snel geleverd! Alles naar uw wens. Daar doen we het voor!

Al onze keuringen worden met spoed behandeld! Bij ons is een spoedlevering met de hoogste kwaliteit een standaard. Om dit te realiseren, bieden wij u een klantvriendelijke website met het ultieme gebruikersgemak. Aanvragen van een keuring is eenvoudig. Een aanvraag is bij ons snel geregeld, dat scheelt tijd en geld.

Keurfirma begrijpt dat een plaatsbezoek uitvoeren tijdens de werkuren vaak niet evident is voor u. Daarom komen wij ook 's avonds en in het weekend langs. Wij doen er echt alles aan om uw keuring zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Nog steeds zijn wij uw vertrouwde partner “om de hoek”. Persoonlijke service via diverse kanalen, unieke aftersales en vaste contactpersonen bewijzen dit. Wij maken graag tijd voor u, altijd en overal.

KEURFIRMA is lid van het Overlegplatform voor Energiedeskundigen (OVED)